Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club niet opgezet met gefrustreerde Izquierdo, Colombiaan en entourage reageren

Club niet opgezet met gefrustreerde Izquierdo, Colombiaan en entourage reageren

José Izquierdo speelde tijdens de Play-Offs van vorig seizoen de pannen van het dak bij Club Brugge en dat was ook heel wat buitenlandse clubs niet ontgaan. Daardoor kreeg de pijlsnelle Colombiaan heel wat aanbiedingen, van onder meer Hamburg en Sevilla. De 24-jarige flankspeler stuurde aan op een vertrek, maar Blauw-Zwart veegde de aanbiedingen van tafel.

Dat alles tot grote onvrede van Izquierdo, die zijn ongenoegen uitte door zijn doelpunt tegen KV Mechelen niet te vieren. En ook achteraf reageerde de Blauw-Zwarte sterkhouder geprikkeld tijdens interviews. Zo gaf hij aan dat hij gefrustreerd was omdat hij zo’n mooie opportuniteiten aan zijn neus voorbij moest laten gaan. Hij kon – ondanks een loonsverhoging bij Club – namelijk sowieso meer geld verdienen bij Hamburg en Sevilla.

Dat Izquierdo zich zo kritisch toonde tegenover Colombiaanse media, vond Club volgens HLN maar niets. Zijn entourage kreeg dan ook al snel de opdracht om hem in toom te houden. En die maakte daar meteen werk van.

Champions League

“Vrijdag was er misschien sprake van een onvoorspelbare reactie, maar neem het maar van mij aan dat José nog heel gelukkig is bij Club Brugge”, vertelt zijn makelaar Gaetano Marotta aan Het Nieuwsblad. “Hij wil niet tot elke prijs vertrekken uit Brugge, absoluut niet. Maar als er mooie aanbiedingen komen, denk je daar wel eens over na.”

Izquierdo zelf pakte uit met een opvallende tweet. “Bedankt voor de steun. Alles is voor jullie en door jullie”, klinkt zijn boodschap via Twitter. Volgens zijn makelaar is het overigens niet erg dat er momenteel geen concrete interesse meer is in de flankaanvaller. “Bij Brugge wordt er ook gevoetbald op hoog niveau en is er straks Champions League.” Hamburg vond met Filip Kostić een alternatief voor Izquierdo, Sevilla met Joaquín Correa.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws