Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club liet smaakmaker Waasland-Beveren links liggen: “Ik zag al genoeg na 20 seconden”

Club liet smaakmaker Waasland-Beveren links liggen Ik zag al genoeg na 20 seconden

Dé topprioriteit voor Club Brugge tijdens de huidige zomermercato was het binnenhalen van een opvolger voor Timmy Simons. Blauw-Zwart bewandelde daarvoor verscheidene pistes en versterkte zich uiteindelijk met transferdoelwit nummer één Tomas Pina.

In de zoektocht naar een nieuwe middenvelder ging Club ook in de Ligue 2 scouten. Zo werden de prestaties van toenmalig Auxerre-speler Ibrahima Seck onder de loep genomen. De 27-jarige middenvelder werd echter te licht bevonden.

Waasland-Beveren zag wél het nodige potentieel in Seck en haalde de Senegalees naar de Freethiel. “Toen ik hem ging bekijken zag ik al genoeg na 20 seconden. Seck is beter dan Moulin vorig jaar deze tijd. Hij kan hoog eindigen, daar ben ik van overtuigd”, vertelt Stijn Vreven aan Het Laatste Nieuws. Seck is momenteel één van de smaakmakers bij Waasland-Beveren. Hij miste nog geen minuut en vond al 2 keer de weg naar doel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws