Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club kwam te laat met bod op Spaanse linksachter’

'Club kwam te laat met bod op Spaanse linksachter'

Laurens De Bock speelde afgelopen seizoen op een erg hoog niveau en zal ook in het huidige voetbaljaar de eerste keuze zijn van Michel Preud’homme. Mocht hij echter uitvallen, dan lijkt Blauw-Zwart een probleem te hebben op de linksachterpositie. Boli Bolingoli is van nature immers geen echte verdediger en kon nooit helemaal overtuigen op de linksback. Bovendien zou de 21-jarige Congolese Belg wel eens de vervanger van de geblesseerde José Izquierdo kunnen worden, zoals tegen Sporting Lokeren al het geval was.

Club Brugge gaf eerder al aan dat het in deze zomermercato klaar is met zijn huiswerk, maar vanzelfsprekend worden opportuniteiten nauwlettend in de gaten gehouden. Zo zou Blauw-Zwart een bod uitgebracht hebben op Carlos Clerc, een 24-jarige linksachter van Espanyol. Dat meldt Navarra Sport.

Volgens diezelfde bron zou Clerc echter al een contract getekend hebben bij Osasuna. De Spaanse verdediger werd de voorbije twee seizoenen door Espanyol uitgeleend aan derdeklasser CE Sabadell en daarna aan tweedeklasser Girona FC. Ook Real Oviedo hengelde naar de diensten van Clerc.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws