Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club komt met officieel statement over spandoek tegen Standard

Club komt met officieel statement over spandoek tegen Standard

Club Brugge en Standard deelden zondagnamiddag de punten na een zinderende topper. Achteraf waren er heel wat fases die voer voor discussie vormden. En ook naast het veld werd er voor de nodige ophef gezorgd.

Enkele Club-fans hadden zondag een misplaatst spandoek voor de Rouches in petto. “Votre avenir est comme votre ville: gris, misérable et débile” oftewel “Jullie toekomst is zoals jullie stad: grijs, miserabel en debiel.” Ontoelaatbaar, zo vonden ze bij Club Brugge.

“In naam van Club wensen we ons hiervoor uitdrukkelijk te verontschuldigen. We nemen als Club alle maatregelen, samen met de supportersfederatie, om de initiatiefnemers te identificeren en streng te straffen. Zo’n spandoeken zijn onaanvaardbaar en gaan regelrecht in tegen het DNA van onze Club”, klinkt het op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws