Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club heeft belangrijke info voor wie naar de match tegen Standard komt

Gent-speler daagt Club-fans uit Aan hen om creatief te zijn

Zondag om 14u30 komt Standard al voor de tweede keer dit seizoen naar het Jan Breydelstadion. Na de 2-1-zege in de Supercup, en niet te vergeten de 7-1 van vorig seizoen, hoopt iedereen uiteraard dat de Rouches opnieuw voor de bijl gaan. Daarvoor zal de steun van het Blauw-Zwarte legioen uiteraard ook belangrijk zijn.

Club heeft alvast belangrijke informatie voor de fans die zondag naar Jan Breydel afzakken en daarvoor de Torhoutse Steenweg moeten nemen. Daar worden er op dit moment werken uitgevoerd, waardoor de weg daar volledig afgesloten is ter hoogte van Heidelberg, tussen huisnummer 47 en 39.

“Fietsers kunnen wel nog passeren aan de wegenwerken, maar voor het doorgaand verkeer worden wegomleggingen voorzien over de Ruddervoordsestraat, de E40 en E403 en over de Heidelbergstraat/Autobaan in beide rijrichtingen. Zowel in de Abdijhoek als in de Rolleweg wordt eenrichtingsverkeer ingevoerd”, meldt Club op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws