Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club heeft 2 belangrijke mededelingen voor fans die match tegen Lokeren bijwonen

Club heeft 2 belangrijke boodschappen voor fans die match tegen Lokeren bijwonen

Zondagavond om 18u wil Club Brugge tegen Lokeren zijn 1-0 verlies van afgelopen vrijdag met een driepunter doorspoelen. Daarvoor rekent Blauw-Zwart op zijn hondstrouwe aanhang.

Club Brugge raadt zijn supporters aan om komende zondag tijdig naar Jan Breydel af te zakken. Op weg naar het stadion kan je immers op de nodige wegenwerken stuiten. “Tot en met zondag is er op de E40 tussen Erpe-Mere en Wetteren een structureel onderhoud, waardoor een aantal rijstroken richting Gent gesloten zijn en er file kan ontstaan.”

En daar blijft het niet bij. “Ook tussen Jabbeke en Sint-Andries zijn er op de Gistelse Steenweg werken. Het verkeer richting Brugge kan momenteel door, richting Jabbeke is er een plaatselijke omleiding.” Bovendien kan het Hemelvaartweekend voor extra verkeer zorgen.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat er nog steeds extra veiligheidsmaatregelen van kracht zijn vanwege terreurniveau 3. “Opdat de controles vlot kunnen verlopen, vragen we de fans om zeker het correcte toegangsbewijs en hun identiteitskaart mee te brengen. Ook handtassen, rugzakken en andere zakken of tassen zijn nog steeds verboden in het stadion”, klinkt het op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws