Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans snoeihard voor sterkhouder: “Stuk onbenul”

Club-fans snoeihard voor sterkhouder Stuk onbenul

Club Brugge is er ook in zijn thuismatch tegen Standard niet in geslaagd om de drie punten te pakken. Het werd uiteindelijk 2-2 na een zinderende topper.

Blauw-Zwart kwam – tegen de gang van het spel in – al na 14 minuten voetballen op achterstand door een doelpunt van Birama Touré. In de tweede helft was het Felipe Gedoz die op aangeven van Ruud Vormer voor de gelijkmaker tekende.

Club ging op zoek naar de drie punten, maar invaller Junior Edmilson schoot de 1-2 zes minuten voor tijd tegen de touwen. Na een goeie voorzet van Anthony Limbombe kon Bjorn Engels in de 94ste minuut alsnog een punt uit de brand slepen.

Een deel van de Club-aanhang was niet te spreken over de prestatie van Ludovic Butelle. De Brugse doelman maakt de laatste weken geen al te zekere indruk en enkele fans laten het dan ook niet na om hun ongenoegen daarover te uiten.

Kritiek op Butelle

Geen onbelangrijke kanttekeningen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws