Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wil vlot scorende rechtsbuiten als vervanger voor Refaelov’

'Club Brugge wil vlot scorende rechtsbuiten als vervanger voor Refaelov'

Vincent Mannaert gaf woensdag aan dat het transferhuiswerk van Club Brugge in principe klaar is, maar dat de markt wel nog afgespeurd wordt naar opportuniteiten. Door het langdurig uitvallen van Lior Refaelov bekijkt Blauw-Zwart of het nog een flankaanvaller met een interessant profiel naar Jan Breydel kan halen.

Eerder deze week werd Club nog gelinkt aan Mehdi Carcela, maar de 27-jarige vleugelspits van Benfica staat niet te springen voor een terugkeer naar België. Een andere optie is Aleksandar Katai, die momenteel uitkomt voor Rode Ster Belgrado.

Katai is een 25-jarige rechtsbuiten die ook als creatieve middenvelder uit de voeten kan. De Serviër kan alvast enkele knappe statistieken voorleggen. Zo was hij vorig seizoen goed voor maar liefst 23 goals en 10 assists en zit hij na 9 wedstrijden in de huidige voetbaljaargang ook al aan 5 goals en 1 assist.

In het verleden passeerde de vlot scorende flankaanvaller van Rode Ster Belgrado bij onder meer Olympiakos, maar daar werd hij steevast uitgeleend. Katai zou een prijskaartje van zo’n 2 à 3 miljoen euro dragen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Maak kennis met Aleksandar Katai

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws