Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge wil nóg een doelman binnenhalen

Club Brugge wil nóg een doelman binnenhalen

Dinsdagavond kon je op BlauwZwartFans lezen dat Club Brugge Standard-doelman Lucas Alfieri naar Jan Breydel gehaald heeft. Voorts beschikt Blauw-Zwart met Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese en Jens Teunckens over nog drie andere sluitstukken. Maar wie dacht dat de keepershonger bij Club daarmee gestild is, komt bedrogen uit.

Na het vertrek van Michaël Cordier naar La Louvière fungeert de jonge en onervaren Teunckens momenteel als derde doelman. Om die reden trok Club aan de mouw van Darren Keet (ex-KV Kortrijk), maar die koos uiteindelijk om aan de slag te gaan bij het Zuid-Afrikaanse Bidvest Wits.

En ook na het aantrekken van Alfieri overweegt Club volgens Het Laatste Nieuws nog steeds om een extra sluitstuk aan te werven. Daarvoor is Wouter Biebauw nog altijd in beeld.

De 32-jarige doelman van KV Oostende kwam vorig seizoen 11 keer in actie voor de Kustboys, maar moet met de komst van Silvio Proto vrezen voor nog minder speelgelegenheid. Didier Ovono zou immers gezien worden als de doublure van Proto.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws