Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge weigerde bod van 12 miljoen euro van Dortmund’

'Club Brugge weigerde bod van 12 miljoen euro van Dortmund'

Club Brugge versterkte zich tijdens de huidige zomermercato met Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe. Langs uitgaande zijde zag Blauw-Zwart met Thomas Meunier nog maar één sterkhouder vertrekken. En dat wil Club zo houden. Al belooft dat met het ene na het andere miljoenenbod dat Jan Breydel bereikt zeker geen evidentie te worden.

José Izquierdo, Bjorn Engels en Stefano Denswil zijn op dit moment de meest gegeerde Bruggelingen. Hamburg bood 12 miljoen euro op Izquierdo, maar werd wandelen gestuurd. En ook Sevilla werd met 9,5 miljoen euro op een ‘njet’ getrakteerd. Monaco had dan weer 8 miljoen euro veil voor Denswil, maar ook de Franse topclub ving bot.

Engels zou op zijn beurt een aanbieding gekregen hebben van Arsenal, maar ook zij konden tot dusver niet rekenen op de medewerking van Blauw-Zwart. Naar verluidt ging het nochtans om een bod van zo’n 15 miljoen euro. Arsène Wenger & co zouden de talentvolle verdediger wel op de voet blijven volgen.

En vandaag meldt HLN dat ook Dortmund zijn zinnen op de centrale verdediger had gezet. De Duitse vicekampioen zag in Engels een opportuniteit omdat het Mats Hummels naar Bayern München zag trekken. Zij hadden twee weken geleden een zak van 12 miljoen euro klaarliggen om Engels naar het Signal Iduna Park te halen, maar – je raadt het al – Club hield ook toen zijn been stijf.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws