Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge speelt vandaag geheim oefenduel tegen Antalyaspor

Club Brugge speelt vandaag geheim oefenduel, dat mogelijk wél live gevolgd kan worden

Michel Preud’homme beschikt net zoals vorig seizoen over een erg ruime kern. Keerzijde van de medaille is dat het niet evident is om iedereen speelgelegenheid te geven. Om toch zo goed mogelijk aan die behoefte tegemoet te komen, organiseert Blauw-Zwart vandaag een geheim oefenduel.

Om 16 uur is het Jan Breydelstadion het decor voor de oefenwedstrijd tussen Club Brugge en Antalyaspor, vorig jaar de nummer 9 in de Turkse Süper Lig. Omwille van veiligheidsmaatregelen gebeurt dit achter gesloten deuren.

Michel Preud’homme zal deze partij gebruiken om zijn invallers ritme te laten opdoen. Volgens HLN zullen onder meer Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe tussen de lijnen staan. Het Nieuwsblad denkt ook aan Wesley Moraes en Bjorn Engels. De bankzitters worden aangevuld met enkele beloften zoals Terry Osei-Berkoe, Thibault Vlietinck en Jellert Van Landschoot.

Opvallend: hoewel het duel achter gesloten deuren plaatsvindt, kondigt het Turkse MaxiSport TV via Instagram aan dat ze de wedstrijd live zullen uitzenden. Al blijft het afwachten of dat daadwerkelijk het geval is…

16.00u –> UPDATE

De wedstrijd wordt live uitgezonden op maxisport.tv, maar is blijkbaar enkel vanuit Turkije te bekijken. Rond 17.45u kan je op BlauwZwartFans een verslag van de wedstrijd lezen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws