Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge probeerde Bruzzese te betrekken in opvallende ruildeal’

'Club Brugge probeerde Bruzzese te betrekken in opvallende ruildeal'

Met het oog op de Champions League blijft Club Brugge speuren naar een vervanger voor de onervaren Jens Teunckens. Transfertargets Darren Keet (van KV Kortrijk naar Bidvest Wits) en Wouter Biebauw (van KV Oostende naar KSV Roeselare) bedankten voor een plaatsje op de bank bij de landskampioen en zo kwam Blauw-Zwart bij Guillaume Hubert uit.

Hubert is niet langer gelukkig bij Standard en maakte door middel van een officieel transferverzoek duidelijk dat hij Sclessin wenst te verlaten. Toen de 22-jarige keeper vorig seizoen goed stond te keepen, werd hij door de onverwachte komst van Victor Valdés opzijgeschoven. Dit jaar moet hij dan weer Jean-François Gillet voor zich dulden.

Volgens Het Nieuwsblad probeerde Club om Hubert los te weken door Sébastien Bruzzese plus een geldsom aan te bieden in ruil voor de reservedoelman van Standard. De Rouches veegden dat aanbod echter resoluut van tafel.

Hubert ziet een overgang naar Jan Breydel wel zitten, maar heeft door de interesse van Antwerp – dat Nicaise Kudimbana met een spierscheur zag uitvallen – en enkele Engelse tweedeklassers ook opties als eerste doelman.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws