Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge krijgt stevige concurrentie in strijd om aanvaller’

Verhaeghe ziet Champions League droom uiteen spatten Kinderlijk teleurgesteld

Na de loting voor de Champions League gaven Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe aan dat Club Brugge nog op zoek gaat naar een stevige aanwinst om de afwezigheid van Lior Refaelov en José Izquierdo op te vangen. Daarbij doken al snel enkele namen op.

Zo viel de voorbije dagen ook de naam van Aleksandar Katai als mogelijke versterking. De rechtsbuiten van Rode Ster Belgrado moet naar verluidt zo’n twee à drie miljoen euro kosten. Maar Club is lang niet de enige ploeg die de vlot scorende Serviër – vorig seizoen 21 goals – bij de Servische kampioen wil oppikken.

Volgens Het Nieuwsblad toont ook Atalanta interesse. De club uit Bergamo eindigde vorig seizoen dertiende in de Serie A. De kans lijkt zo in ieder geval wel heel erg hoog dat Katai dit seizoen in blauw en zwart zal spelen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws