Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge komt met officieel statement over blessure Izquierdo

Club Brugge komt met officieel statement over blessure Izquierdo

Club Brugge won afgelopen zondag met 1-0 van Sporting Lokeren. Veel meer dan de drie punten moest er achteraf niet onthouden worden van de wedstrijd tegen de Waaslanders, al was het uitvallen van José Izquierdo een serieuze smet op de Brugse zege.

Na de nodige onderzoeken is bekend dat Izquierdo iets meer dan een maand out is. Blauw-Zwart kwam immers met onderstaand officieel statement op de proppen.

“De Colombiaanse flankaanvaller José Izquierdo liep zondag, tijdens Club Brugge – Lokeren, een blessure op aan de adductoren. Beeldvorming bracht zoals verwacht een scheurtje in de adductoren aan het licht. Izquierdo zal door deze blessure zo’n 4 à 5 weken out zijn”, klinkt het.

Het Brugse goudhaantje mist door zijn blessure normaal gesproken de uitmatchen tegen KV Kortrijk en Waasland-Beveren alsook de thuismatchen tegen Standard en Eupen. Bovendien lijkt het erop dat Izquierdo de eerste match in de Champions League-groepsfase aan zich voorbij zal moeten laten gaan. Via deze weg wenst BlauwZwartFans Izquierdo een spoedig herstel toe!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws