‘Club Brugge geïnteresseerd in smaakmaker Boca Juniors’

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

'Club Brugge geïnteresseerd in speler Boca Juniors'

Club Brugge versterkte zich tijdens de huidige zomermercato met Villarreal-middenvelder Tomas Pina, Ajax-rechtsachter Ricardo van Rhijn en de van NEC overgekomen vleugelspits Anthony Limbombe. Het transferhuiswerk lijkt daarmee klaar, al blijft Blauw-Zwart vanzelfsprekend wel naar opportuniteiten speuren.

Zo meldt het Argentijnse Radio Guemes dat Club Brugge informeerde naar Adrián Cubas. De 20-jarige middenvelder kwam afgelopen seizoen 6 keer in actie voor Boca Juniors en wordt in Argentinië gezien als een groot talent.

De vraag is echter hoe concreet de interesse van Blauw-Zwart is. Met Pina, Vormer, Simons en Claudemir beschikt Club immers al over vier spelers die uit de voeten kunnen als controlerende middenvelder.

Bovendien draagt Cubas met zo’n 3,5 miljoen euro een stevig prijskaartje rond zijn nek. Een officieel bod bleef tot dusver alleszins uit. De amper 1,63 meter grote middenvelder kan ook rekenen op belangstelling uit Mexico.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws