Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge bekampt Lommel United in de 1/16e finales van de Croky Cup

Club Brugge bekampt Lommel United in de 116e finales van de Croky Cup

Club Brugge deed het de voorbije jaren erg goed in de beker. Blauw-Zwart speelde zowel in 2015 als in 2016 de finale. De laatste editie werd met 2-1 verloren van Standard, maar het jaar voordien bracht Lior Refaelov het Brugse legioen in extase door even voor affluiten de winning goal voorbij toenmalig Anderlecht-doelman Silvio Proto te jagen. 

Club heeft de ambitie om ook dit seizoen op drie fronten te strijden voor de prijzen. In de 1/16e finales mogen Michel Preud’homme en zijn manschappen het in eigen huis opnemen tegen Lommel United. Onderstaand het volledige schema. De wedstrijd vindt plaats op woensdag 21 september.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws