Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club blijft speuren naar doelman en komt opnieuw uit bij keeper uit de Jupiler Pro League

Club blijft speuren naar doelman en komt opnieuw uit bij keeper uit de Jupiler Pro League

Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese en Jens Teunckens. Dat is momenteel de pikorde van de doelmannen bij Club Brugge. Mogelijk komt daar straks echter verandering in, aangezien Blauw-Zwart met het oog op de Champions League graag een vervanger zou aantrekken voor de onervaren Teunckens. Daarvoor wordt er gedacht aan een sluitstuk uit de eigen competitie.

Volgens HLN is de kans reëel dat Guillaume Hubert de nieuwe doelman van Club Brugge wordt. De keeper van Standard is niet langer gelukkig bij de Rouches en diende vorige week een officieel transferverzoek in.

Toen de 22-jarige keeper vorig seizoen goed stond te keepen, werd hij door de onverwachte komst van Victor Valdés opzijgeschoven. Dit jaar moet hij dan weer Jean-François Gillet voor zich dulden. Hubert heeft nog een contract tot midden 2017 bij Standard.

Bij Club zou de ex-belofteninternational in de schaduw van Ludovic Butelle de strijd kunnen aangaan met Sébastien Bruzzese. Al kan Hubert ook kiezen voor een avontuur bij een niet nader genoemde Spaanse eersteklasser. Het alternatief dat nog steeds op tafel ligt, is KV Oostende-doelman Wouter Biebauw. Normaal gesproken valt nog deze week een beslissing over de doelmannenkwestie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws