Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brusselmans voorspelt opvallende landskampioen: “Let op m’n woorden”

Brusselmans voorspelt opvallende landskampioen Let op m'n woorden

Voetbalseizoen 2016-2017 is nog maar drie speeldagen ver, maar Herman Brusselmans denkt nú al te weten wie er straks aan het langste eind trekt in de Jupiler Pro League. 

Volgens de analist zal Club Brugge zichzelf niet opvolgen als Belgisch landskampioen. “Ik verwacht dat de hoogconjunctuur van Zulte Waregem (de huidige leider met 9 op 9, nvdr) nog twee à drie weken duurt en dan gaan ze met de billen bloot”, vertelt Brusselmans in zijn column voor Het Laatste Nieuws.

De drie grote favorieten zullen het volgens hem laten afweten. “Wat Club Brugge, Anderlecht, en AA Gent betreft: dat zijn drie ploegen in verval. Bij Club Brugge is dat de schuld van de meeste spelers, bij Anderlecht de schuld van René Weiler.”

“Wie zal er ten slotte kampioen worden? Let op m’n woorden, dat wordt Racing Genk. En indien niet, dan kan het mij ook bijzonder weinig schelen”, besluit de schrijver. Vorig seizoen werden de Limburgers 4de. Aan Michel Preud’homme en zijn manschappen om de voorspelling van Brusselmans naar de vuilnisbak te verwijzen…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws