Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse aanhang niet te spreken over Club-speler: “Stuur hem aub naar de beloften”

Brugse aanhang niet te spreken over Club-speler Stuur hem aub naar de beloften

Club Brugge is er niet in geslaagd om de trip naar KV Kortrijk tot een goed einde te brengen. De manschappen van Michel Preud’homme verdienden – vooral op basis van de tweede helft – meer, maar verloren uiteindelijk met 2-1.

Club Brugge begon rampzalig aan zijn wedstrijd tegen de Kerels en zag dat meteen afgestraft worden. Idriss Saadi stond na amper 11 minuten voetballen al twee keer op het scorebord. Op het half uur kon Hans Vanaken één van de eerste Brugse kansen verzilveren en dus milderen met de aansluitingstreffer.

Een beter Club in de tweede helft, maar het zat Blauw-Zwart zaterdagavond écht niet mee in het Guldensporenstadion. Een deel van de Club-aanhang zocht naar een zondebok en vond die bij Dion Cools en in mindere mate bij Boli Bolingoli.

Tot slot nog een pluim voor de Club-aanhang, die ook bij een 2-1-achterstand de ploeg non-stop bleef aanmoedigen met ‘FC Bruges’-gezangen. Want supporter, dat ben je in goede en slechte tijden!

Tweet over Cools tijdens KV Kortrijk - Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws