Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bolingoli oordeelt over eigen prestatie tegen KV Kortrijk

Bolingoli oordeelt over eigen prestatie tegen KV Kortrijk

Door het uitvallen van José Izquierdo moest Michel Preud’homme tegen KV Kortrijk op zoek naar een vervanger voor de pijlsnelle Colombiaan. Er waren verschillende opties voorhanden, maar uiteindelijk koos de Brugse coach voor Boli Bolingoli.

De 21-jarige Congolese Belg keek met gemengde gevoelens terug op zijn 90 minuten in het Guldensporenstadion. “Het was geen gemakkelijke wedstrijd. Hier op bezoek bij KV Kortrijk is het overigens altijd moeilijk. We zijn iets te slap begonnen, maar daarna hebben we wel nog alles gegeven. Het mocht echter niet meer baten.”

In de slotfase bezorgde de jonge winger zijn ploeg nog bijna een punt, maar zijn poging spatte uiteen op de lat. “Ik doe altijd mijn best en train hard. Nu krijg ik mijn kans, door het uitvallen van Izquierdo. Ik geef alles op het veld en doe wat de trainer mij vraagt.”

“Izquierdo en ik zijn misschien niet dezelfde types, maar ik doe gewoon mijn eigen ding met mijn kwaliteiten. Bovendien heb ik ook het gevoel dat ik volwassener geworden ben. Zo kan ik onder meer het spel beter lezen dan vroeger”, besluit Bolingoli op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws