Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blondel genoodzaakt om voetbalschoenen aan de haak te hangen

Blondel genoodzaakt om voetbalschoenen aan de haak te hangen

Jonathan Blondel vertoefde van 2004 tot 2015 bij Club Brugge en vond in 193 wedstrijden 10 keer de weg naar doel. De middenvelder werd geloofd voor zijn enorme strijdlust en was één van de publiekslievelingen in Jan Breydel. Na meerdere operaties liet Blondel begin vorig jaar zijn contract ontbinden bij Blauw-Zwart.

Blondel besloot om naar zijn lichaam te luisteren en het wat rustiger aan te doen. Zo belandde hij bij KVK Westhoek, dat dit seizoen in de tweede amateurklasse aantreedt.

De nog altijd maar 32-jarige ex-Bruggeling begon dit seizoen aan de voorbereiding bij de West-Vlaamse club, maar ondervond te veel hinder aan de achillespees om nog in actie te komen. Zijn carrière is volgens Het Nieuwsblad definitief voorbij. Bedankt voor alles Joe!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws