Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blijft Brandon Mechele dan tóch bij Club Brugge?

Blijft Brandon Mechele dan tóch bij Club Brugge

Afgelopen zondag pakte Voetbalprimeur uit met het exclusieve nieuws dat Brandon Mechele naar Zulte Waregem zou trekken. Mogelijk heeft hun bron het echter bij het verkeerde eind…

Mechele wordt al weken gelinkt aan een (tijdelijke) overgang naar Zulte Waregem, maar vorig weekend bereikten de geruchten rond de centrale verdediger hun hoogtepunt. Hij zou voor één seizoen uitgeleend worden aan Essevee en enkel de afronding van de laatste details hielden Mechele nog van een transfer.

Volgens Het Laatste Nieuws trekt het Brugse jeugdproduct echter niét naar het Regenboogstadion. Zulte Waregem nam maandag contact op met Club Brugge, waarbij Francky Dury & co op een ‘njet’ van Blauw-Zwart stootten. Mechele zou voorlopig niet weg mogen omdat Michel Preud’homme – met het oog op de strijd op drie fronten – nog altijd op de jonge verdediger rekent.

Aangezien de huidige leider in de Jupiler Pro League centraal in de defensie nog altijd krap zit, is Zulte Waregem genoodzaakt om op zoek te gaan naar een alternatief voor Mechele. De piste van Juventus-jeugdproduct Luca Marrone zou daarbij het meest concreet zijn. De polyvalente Italiaan zou de concurrentie met Marvin Baudry moeten aangaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws