Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bart Verhaeghe heeft grootse plannen met Club Brugge

Verhaeghe heeft goed nieuws voor Club-fans

Club Brugge viert dit jaar zijn 125ste verjaardag en dat werd woensdagavond ook gevierd met een spelersreünie. Behalve op het roemrijke verleden van Blauw-Zwart werd er ook stilgestaan bij de toekomst van Club. Daarin moet het nieuwe stadion een belangrijke rol gaan spelen.

“Club Brugge is al een topclub, maar wil nog groter worden. Het objectief is om zeker in 2020 in de nieuwe voetbalarena met een capaciteit van 40.000 toeschouwers  te spelen”, vertelde Bart Verhaeghe volgens de officiële website op de reünie.

De verwachtingen van de voorzitter voor de nieuwe voetbaltempel zijn torenhoog. “Het wordt een topstadion waar iedereen zijn gading in zal vinden. Het zal ons op alle vlakken de kans bieden de lat nog een flink stuk hoger te leggen. Ook het nieuwe oefencomplex (in Westkapelle, nvdr) hoort in dat streven thuis. Het streefdoel is om in 2018 de deuren te openen.”

Fantastische achterban

Tot sliet liet de Brugse voorzitter zich uit over de doelstellingen voor dit seizoen. “We zullen er alles aan doen om weer landskampioen te worden. Het zal niet makkelijk zijn, want cadeaus moeten we niet verwachten.”

“Bevestigen wordt dus de grote uitdaging, maar het verleden heeft aangetoond dat met onze fantastische achterban Club tot heel veel in staat is. We willen ons land ook in de Champions League zeer waardig vertegenwoordigen, maar dan moet de loting ons gunstig gezind zijn”, besluit Verhaeghe.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws