Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anthuenis zag dat Club zondag deze speler hard miste

Anthuenis Het zal hem zeker niet in Brugge houden

Club Brugge won zondag wel met 1-0 van Sporting Lokeren, maar makkelijk ging dat niet. Michel Preud’homme had wat aan zijn basiself gesleuteld en ex-bondscoach Aimé Anthuenis zag de afwezigheid van één speler zwaar doorwegen.

Preud’homme gunde achterin Björn Engels zijn eerste speelminuten van het seizoen en gaf Timmy Simons rust. “Club Brugge speelde allesbehalve een goede partij. Ik wijt dat voor een groot stuk aan de afwezigheid van Timmy Simons op het middenveld. Hij is de ideale aanjager en voelt beter dan wie wanneer de zaken opnieuw opgebouwd moeten worden. Als coach op het veld speelt hij een zeer belangrijke rol”, vindt Anthuenis in De Zondag.

Verder sprak de analist zich ook uit over de blessure van José Izquierdo. “Ondertussen valt het af te wachten hoe het met de liesblessure is gesteld die Izquierdo opliep, want de Colombiaan blijft van grote waarde”, weet hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws