Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anthuenis: “Het zal hem zeker niet in Brugge houden”

Anthuenis Het zal hem zeker niet in Brugge houden

Club Brugge hield het tot dusver relatief rustig tijdens de huidige zomermercato, al is er allesbehalve een gebrek aan interesse voor de Brugse sterkhouders. Zo heeft Blauw-Zwart al verschillende miljoenenboden op onder meer José Izquierdo afgewezen.

Volgens Aimé Anthuenis gaat het hier om een klassiek probleem dat elke zomer terugkeert. “De speler wil zich financieel verbeteren, maar het bestuur wil zijn ploeg niet verzwakken. Hopelijk vindt men in dit geval voor beide partijen een goeie oplossing. Op dit moment vind ik hem de beste speler van Club Brugge, hij straalt het meeste gevaar uit.”

“Als Izquierdo vertrekt, zou dat een serieus sportief verlies betekenen voor Blauw-Zwart en in functie van de Champions League willen ze hem zeker houden, maar als er een niet te weigeren bod binnenkomt voor hem kan je er weinig tegen beginnen”, gaat Anthuenis verder.

“De rechtstreekse kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League zal Izquierdo zeker niet in Brugge houden”, is de ex-bondscoach van mening in De Zondag.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws