Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Als Preud’homme ontgoocheld is, laat hij dat toch niet blijken”

Preud'homme geeft zijn mening over de nieuwe bondscoach van de Rode Duivels

Vorige week presenteerde de voetbalbond Roberto Martinez als nieuwe bondscoach, waardoor er definitief een einde kwam aan alle speculaties rond Michel Preud’homme. Velen stellen zich wel nog altijd de vraag of de Spanjaard een betere trainer is dan de coach van Club.

“Michel heeft niet gesolliciteerd voor de job, dus dat is niet aan de orde”, ontwijkt Bart Verhaeghe de kwestie in Het Laatste Nieuws. “Hij heeft nog een contract bij Club. We hebben overigens geen enkel cv binnengekregen van een coach die aan het werk is. We hadden al keuze genoeg tussen coaches die vrij waren.”

“Als Preud’homme ontgoocheld is, laat hij dat toch niet blijken. We zijn volwassen mensen die rationele beslissingen nemen. We hebben bij Club afspraken gemaakt na het seizoen en daar heeft iedereen zich aan gehouden. Michel heeft dat al bevestigd”, besluit Verhaeghe klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws