Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

AI! Ryan krijgt er 4 om de oren in eerste match van het seizoen

AI! Ryan krijgt er vier om de oren in eerste match van het seizoen

Mathew Ryan kreeg van trainer Pako Ayestarán maandagavond de voorkeur op Jaume Domènech. Voor de ex-doelman van Club Brugge meteen een uitgelezen kans om zich in de kijker te spelen en op te werpen tot eerste doelman van Valencia. Maar het werd een serieuze baalavond voor de Australische goalie.

Santi Mina schoot Valencia al na 6 minuten op voorsprong, maar na een half uur voetballen keek de thuisploeg plots tegen een 1-3 achterstand aan door doelpunten van Marko Livaja, Jonathan Viera en Kevin-Prince Boateng. Santi Mina milderde al snel tot 2-3, maar even voor affluiten bezorgde Marko Livaja een uiterst efficiënt Las Palmas een 2-4 overwinning.

Geen leuke avond dus voor Ryan, al kon hij ons inziens weinig doen aan de 4 doelpunten die hij moest incasseren. Onderstaand de samenvatting van Valencia tegen Las Palmas (video enkel op Youtube te bekijken).

Ryan & co gaan onderuit tegen Las Palmas

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws