Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Zulte Waregem blijft azen op Club-speler’

'Zulte Waregem blijft azen op Club-speler'

Zulte Waregem kaapte met Davy De fauw (transfer) en Sander Coopman (uitleenbeurt) alvast twee spelers bij Club Brugge weg. Maar de honger van Essevee in Blauw-Zwarte spelers is daarmee nog niet gestild…

Zulte Waregem heeft de hoop op Brandon Mechele nog altijd niet opgegeven. Volgens Het Laatste Nieuws blijven ze aan de Gaverbeek sterk geïnteresseerd in de diensten van de 23-jarige centrale verdediger.

Nu Club de overgang van Tomas Pina definitief afgerond heeft, hopen Francky Dury & co dat Blauw-Zwart iets inschikkelijker zal zijn wat betreft de onderhandelingen omtrent Mechele.

Mechele moest afgelopen seizoen in 17 wedstrijden vanop de bank toekijken hoe zijn ploegmaats het er vanaf brachten. Engels-Denswil is immers het favoriete centrale duo van Michel Preud’homme. Maar als het Brugse jeugdproduct zijn kans kreeg, dan stond hij er altijd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws