Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zonder jubileumjaar zagen de shirts van Club Brugge er zo uit

Zonder jubileumjaar zagen de shirts van Club Brugge er zo uit

De nieuwe truitjes van Club Brugge vallen bij de meerderheid van de supporters serieus in de smaak. Club koos dan ook voor een uniek thuisshirt om zijn 125-jarig bestaan te vieren. Zonder dat jubileumjaar hadden de truitjes er heel anders uitgezien…

Zoals elke fan ongetwijfeld weet, is Nike de kledingsponsor van Club Brugge. Normaal gesproken krijgt Blauw-Zwart drie catalogusshirts aangereikt die dienen als home shirt, away shirt en derde uitrusting. In een normale jaargang had de thuisuitrusting van Club onderstaande look gekregen. Atalanta heeft dezelfde clubkleuren als ons en draagt hier een catalogusshirt van Nike.

Atalanta shirts 2016-2017

De keuze voor een blauw thuisshirt en een rood-wit uitshirt is gebaseerd op de kleuren van het stadswapen van Brugge. Volgend seizoen zal Club opnieuw in de gebruikelijke catalogusshirts spelen. Ook de Blauw-Zwarte strepen komen dan terug.

Stadswapen Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws