Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Winnaars teambuilding activiteit krijgen leuke beloning

Winnaars teambuilding activiteit krijgen leuke prijs

Club Brugge vertoeft nog tot zondag 10 juli op zomerstage in het Nederlandse Garderen. Michel Preud’homme legt er naar goede gewoonte duchtig de pees op tijdens de trainingen, maar zo nu en dan is er ook tijd voor ontspanning.

Zo was het vrijdagnamiddag tijd voor een teambuilding activiteit in de vorm van allerlei tennisvoetbal-varianten. Naast de eer was er voor de verschillende ploegjes nog een extra stimulans om met de overwinning aan de haal te gaan. De winnaars kregen immers een voucher voor een gratis saunabezoek in Parein. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws