Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarschuwende woorden voor Limbombe: “Dat zal Preud’homme nooit aanvaarden!”

Ex-ploegmaat waarschuwt Limbombe Dat zal Preud'homme nooit aanvaarden!

Club Brugge versterkte zich tijdens de huidige zomermercato met Villarreal-middenvelder Tomas Pina, Ajax-rechtsachter Ricardo van Rhijn en NEC-flankaanvaller Anthony Limbombe. Laatstgenoemde was vastberaden om naar Jan Breydel te komen, maar zag dat de onderhandelingen stroef verliepen omdat Toulouse, Leeds United en Granada een hogere transfersom wilden betalen dan Club.

Uiteindelijk kreeg Limbombe – die zich ziek meldde op trainingskamp bij NEC – dan toch zijn zin. Een goeie keuze volgens Bart Buysse, ex-ploegmaat van de 22-jarige Belg van Congolse afkomst. “Michel Preud’homme zal Anthony wel op niveau brengen. Ik werkte met Michel samen bij FC Twente. Hij is bijzonder veeleisend, zeker voor flankspelers.”

“Maar ik acht Anthony klaar voor de stap hogerop”, gaat Buysse verder in Sport/Voetbalmagazine. “Hij kan wat frivoliteit toevoegen. Hij heeft snelheid, een goede voorzet, een leuke individuele actie én een strak schot. Leuke voetballer om naar te kijken. Maar bij Club Brugge zal hij nog harder moeten werken en meer regelmaat tonen.”

“In Nederland zijn de duels vaak één tegen één. Wij vielen bij NEC terug op een stevige defensieve organisatie. Anthony ‘vergat’ soms eens mee te verdedigen, liet ons wat aan ons lot over. Dat zal Michel nooit aanvaarden. Het zal een werkpunt voor hem zijn om iets constanter te acteren en niet alleen te teren op de flitsen waarmee hij bij NEC het verschil maakte.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws