Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen heeft uitstekend nieuws voor Club-fans

Vossen heeft uitstekend nieuws voor Club-fans

Sinds Jelle Vossen in de zomer van 2015 bij Club Brugge arriveerde, is hij één van de publiekslievelingen in Jan Breydel. En ondanks het feit dat de 27-jarige goalgetter afgelopen seizoen geregeld op de bank moest plaatsnemen, heeft hij het helemaal naar zijn zin bij Blauw-Zwart.

Club wil zijn kampioenenploeg van vorig seizoen in de mate van het mogelijke samenhouden, maar heeft daarbij te kampen met heel wat kapers op de kust. Vossen is alvast één van de spelers die ook komend voetbaljaar dolgraag deel uitmaakt van de spelerskern van Michel Preud’homme.

“Of er interesse is voor mij? Niet dat ik weet, en eerlijk: geen haar op mijn hoofd die er nog maar aan zou denken om nu te vertrekken bij Club Brugge of te praten met een andere club. Het is lang geleden dat ik mij zo goed heb gevoeld bij een ploeg, zowel sportief als extrasportief. Door mijn passage bij Burnley heb ik nog meer leren appreciëren wat ik nu heb”, vertelt Vossen aan Het Nieuwsblad.

“Ik ben heel blij dat ik die buitenlandse ervaring heb kunnen opdoen, maar Club is de juiste stap gebleken”, gaat de Limburgse spits verder. “Die titel waar iedereen in Brugge al zo lang op wachtte en het bijbehorende ticket voor de Champions League waren bepalend in mijn keuze. Ik heb heel veel kritiek en kwetsende dingen uit Genk moeten slikken en in mijn ogen kon ik die kritiek met maar één iets weerleggen: de titel. En zo geschiedde.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws