Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer: “We weten wat iedereen wil en kan”

Vormer We weten wat iedereen wil en kan

Club Brugge won zijn openingswedstrijd tegen KV Mechelen met 0-2 na doelpunten van José Izquierdo en Dion Cools. Ruud Vormer probeerde zijn knappe goal van in de Supercup tegen Standard te herhalen, maar het vernieuwde AFAS-stadion bleek Jan Breydel niet…

“Ik had misschien wel twee of drie goals kunnen maken”, is Vormer eerlijk tegenover PlaySports. “Afgelopen zaterdag ging hij er lekker in, maar vandaag was het wat minder met mijn schoten.”

“Maar we hebben gewonnen en dat telt hé”, gaat de Nederlander verder. “Na de 0-2 ging het tempo er wel uit en kregen zij ook wat kansjes en meer grip op de wedstrijd. Al vind ik dat we het goed uitgespeeld hebben. We spelen nu ook al bijna 3 jaar samen allemaal en we weten wat iedereen wil en kan. We moeten op dit elan doorgaan”, besluit Vormer strijdlustig.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws