Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe heeft klaar en duidelijk antwoord op ‘illegale staatssteun’ stadion

Verhaeghe heeft klaar en duidelijk antwoord op 'illegale staatssteun' stadion

Club Brugge wil al jaren een nieuw stadion bouwen, maar het dossier kreeg al meermaals te kampen met heel wat processen die de bouw van de voetbaltempel vertragen. De laatste maanden was er vooral goed nieuws omtrent het stadiondossier, maar mogelijk zorgen investeerders Novus en Bremhove opnieuw voor uitstel. 

De twee investeerders beschuldigen Club ervan illegale staatssteun te krijgen. Bart Verhaeghe heeft intussen op die aantijgingen gereageerd. “Dit is een juridisch cadeau. Nu is voor iedereen duidelijk dat zij niet het publieke belang, maar enkel hun eigen belang nastreven”, klinkt het in De Tijd.

“Wij volgen alle regels en wetten van dit land”, gaat onze voorzitter verder. “De door de stad Brugge verworven gronden zullen ter beschikking worden gesteld in de vorm van een erfpacht en wij zullen daar sowieso marktconform voor betalen. Wij doen wat de overheid beslist. Hoe kan je dan in godsnaam overheidssteun krijgen?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws