Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe heeft goed nieuws voor Club-fans

Verhaeghe heeft goed nieuws voor Club-fans

De dagen van Marc Wilmots als bondscoach van België lijken geteld. De 47-jarige trainer slaagde er niet in om de Rode Duivels voorbij Wales te loodsen, waardoor de kwartfinales een teleurstellend eindpunt werden op het EK in Frankrijk.

Als mogelijke opvolgers kwamen de voorbije dagen drie namen veelvuldig naar voren: Michel Preud’homme, Hein Vanhaezebrouck en Louis van Gaal. Preud’homme was daarbij de gedoodverfde favoriet. Zo lag er een voorstel op tafel waarbij de Luikenaar zijn trainerschap bij Club Brugge zou combineren met zijn werk bij de nationale ploeg.

Preud’homme zou de combinatie van beide jobs overwogen hebben, maar lijkt er dan toch niet op in te gaan. Kersvers KBVB-ondervoorzitter Bart Verhaeghe heeft aan VTM Nieuws immers te kennen gegeven dat Preud’homme Wilmots niet zal opvolgen. De succescoach blijft nog minstens één seizoen in Jan Breydel en kan zich dus volledig focussen op Club Brugge.

De voetbalbond moet komende weken hoe dan ook op zoek naar een oplossing, want de kwalificatiecampagne voor het WK van 2018 start begin september al. De hoge ontslagpremie van Wilmots (1 miljoen euro) lijkt voorlopig het grootste struikelblok om hem de laan uit te sturen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws