Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe: “Dat we MPH aan boord houden, is misschien onze grootste investering”

Verhaeghe spreekt ambities uit Dat is misschien onze grootste investering

Dinsdagavond vond bij Club Brugge de langverwachte shirt- en spelersvoorstelling plaats in het concertgebouw van Brugge. Voorzitter Bart Verhaeghe mocht de spits afbijten en had het onder meer over de verwachtingen voor voetbalseizoen 2016-2017.

In eerste instantie blikte Verhaeghe nog eens terug op het binnenhalen van de veertiende landstitel. “Als ik die sfeerbeelden zonet terugzag, dan krijg ik opnieuw kippenvel. Het volksfeest onmiddellijk na de wedstrijd, maar tevens de grote massa op de Brugse Markt staan voor altijd in het geheugen gegrift. Dit smaakt uiteraard naar meer, maar in de sport ben je altijd ‘maar’ zo goed als je laatste wedstrijd. Blijven doorgaan blijft dus de opdracht want in het seizoen van de bevestiging, wordt het nog moeilijker om tot dergelijk resultaat te komen.”

“De afgelopen 2 à 3 jaar hebben we keihard gewerkt, met de titel, bekerwinst en een kwartfinale in de Europa League tot gevolg. Maar we willen meer”, stelt onze voorzitter klaar en duidelijk op de officiële site. “Voor het komende seizoen mikken we andermaal op de landstitel en willen we, afhankelijk van de loting, België waardig vertegenwoordigen in de Champions League. Ook onze reputatie in de beker willen we staande houden.”

Tot slot had Verhaeghe nog lovende woorden voor zijn coach. “Uiteraard ben ik heel dankbaar dat Michel Preud’homme blijft, in de wetenschap dat het trainerschap bij een topclub enorm slopend is. Dat we onze coach aan boord hebben weten te houden, is misschien onze grootste investering. Daartegenover staat het vertrek van Thomas Meunier naar PSG, al was dit wel vooraf ingecalculeerd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws