Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verdeelde reacties op nieuwe shirts Club Brugge: “Hopelijk kijken ze bij Genk mee”

Verdeelde reacties op nieuwe shirts Club Brugge Hopelijk kijken ze bij Genk mee

Dinsdagavond was het concertgebouw in Brugge het decor voor de spelers- en shirtvoorstelling van Club Brugge. Blauw-Zwart koos in zijn 125-jarig bestaan voor een blauw thuisshirt dat teruggrijpt naar de successen uit de jaren ’70. Het witte uitshirt met schuine rode streep verwijst naar de geschiedenis en de stad Brugge. 

De reacties op de nieuwe shirts zijn eerder verdeeld. Smaken verschillen nu eenmaal. Zelfs supporters van KRC Genk en Standard mengden zich in het debat. Een overzicht van zowel positieve als negatieve meningen.

Voorstanders

Tegenstanders

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws