Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Venanzi: “Denk je nu echt dat ik hem naar Club Brugge zou laten vertrekken?”

Venanzi Denk je nu echt dat ik hem naar Club Brugge zou laten vertrekken

Voor Club Brugge was het deze zomermercato prioriteit nummer één om een goeie middenvelder aan te trekken. Straks hangt Timmy Simons zijn voetbalschoenen immers aan de haak. Uiteindelijk werd het Tomas Pina, die overkwam van Villarreal en een contract tekende voor 4 jaar. Al werden er ook enkele andere transferpistes bewandeld.

Zo dook begin juni het gerucht op waarbij Mathieu Dossevi aan Blauw-Zwart gelinkt werd. Standard-voorzitter Bruno Venanzi maakte daar echter korte metten mee. “Ik heb gelezen dat hij werd gecontacteerd door Club Brugge, maar denk je nu echt dat ik één van onze beste spelers naar een directe concurrent laat vertrekken?”, reageert hij klaar en duidelijk.

“We zorgden ervoor dat hij zijn carrière bij ons kon herlanceren en net als bij Adrien Trebel gelooft hij in ons project. Ik zal er alles aan doen om hen bij Standard te houden. Enkel bij een zeer hoog bod kunnen ze ons mogelijk nog verlaten”, besluit Venanzi in La Capitale.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws