Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken: “Daardoor kwam KV Mechelen nooit aan voetballen toe”

Vanaken Dat had ik eerlijk gezegd verwacht

Club Brugge is uitstekend aan het nieuwe voetbalseizoen begonnen. Het won met 0-2 in een wedstrijd die er eigenlijk nooit één was. José Izquierdo en Dion Cools namen de Brugse doelpunten voor hun rekening.

Bij PlaySports wezen ze Hans Vanaken erop dat hij in de hele match slechts twee foute passes gegeven had. “Ja, dat kan kloppen”, reageert de Blauw-Zwarte draaischijf. “Ik was op het einde van de match wat vermoeid door constant druk te zetten op de verdediging. Maar we hebben de match goed gedomineerd als ploeg.”

“Het eerste half uur was eigenlijk perfect, daarna hebben we misschien iets te gemakkelijk kansen weggegeven. Al hadden we er zelf ook nog twee of drie kunnen maken. Al bij al winnen we hier volgens mij wel verdiend.”

KV Mechelen speelde voor het eerst in het vernieuwde AFAS-stadion, maar dat inspireerde de manschappen van Jankovic niet om sprankelend voetbal op de mat te brengen. “Ik had eerlijk gezegd verwacht dat ze meer initiatief zouden nemen. Maar dat initiatief kregen wij en daar hebben we goed gebruik van gemaakt. We konden de druk zetten die we wilden zetten en daardoor kwam Mechelen nooit aan voetballen toe.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws