Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Van Rhijn laat Club Brugge wachten’

'Van Rhijn laat Club Brugge wachten'

Door het vertrek van Thomas Meunier naar PSG is Club Brugge op zoek naar een nieuwe rechtsachter. Met Dion Cools heeft Blauw-Zwart al een goeie rechtsback in zijn rangen, maar met het groot aantal wedstrijden in zicht wordt er gemikt op dubbele bezetting. Zo is Ricardo van Rhijn nadrukkelijk in beeld.

Club onderhandelde eerder deze week met Ajax-speler Ricardo van Rhijn. De 25-jarige rechtsachter zit op een dood spoor bij de Nederlandse vicekampioen en staat wel open voor een avontuur in Jan Breydel. Hij ziet de Belgische landskampioen als een ideale manier om zijn carrière te herlanceren en zou voor 1,3 miljoen euro (plus 20% doorverkooppercentage) overgenomen kunnen worden van de Amsterdammers.

Van Rhijn heeft volgens Het Laatste Nieuws echter bedenktijd gevraagd aan Club. Volgens de krant moet er voor het einde van de week dan ook geen doorbraak verwacht worden in zijn transferdossier.

Blauw-Zwart volgt verder nog twee rechtsachters: Antonio Barragán (Valencia) en Samuel Inkoom (Antalyaspor). Volgens diverse bronnen zou Barragán echter voor Premier League-promovendus Middlesbrough kiezen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws