Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitstekend nieuws vanuit de Brugse ziekenboeg

Uitstekend nieuws vanuit de Brugse ziekenboeg

Club Brugge had in het begin van zijn voorbereiding op voetbalseizoen 2016-2017 heel wat spelers die met kwaaltjes kampten. Maar aangezien er dit jaar geen rekening gehouden moest worden met Europese voorrondes, besloot Blauw-Zwart om de pijntjes rustig aan te laten genezen. En die tactiek lijkt nu te lonen…

Dinsdag verscheen de van Villarreal overgekomen Tomas Pina voor het eerst op het trainingsveld. De 28-jarige middenvelder is volgens Het Laatste Nieuws verlost van zijn knieblessure, maar traint voorlopig wel nog individueel.

En ook Brandon Mechele is terug van weggeweest. De 23-jarige centrale verdediger blesseerde zich in de oefenwedstrijd tegen Oudenaarde en scheurde daarbij de ligamenten van zijn enkel. Er werd gevreesd voor een afwezigheid van 6 weken, maar zijn kwetsuur lijkt sneller te genezen dan verwacht. Al beperkt ook Mechele zich voorlopig tot individuele oefensessies.

De Brugse ziekenboeg is momenteel dan ook nagenoeg leeg. Lior Refaelov volgt wel nog steeds aan aangepast schema. Zo moest de Israëliër dinsdag binnenblijven. De eerste competitiewedstrijd van komende vrijdag tegen KV Mechelen zou echter niet in het gedrang komen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws