Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Transfer Van Rhijn helemaal rond, dit wordt zijn rugnummer

'Van Rhijn laat Club Brugge wachten'

Zondag meldde Club Brugge dat het een princiepsakkoord bereikt had met Ajax over de transfer van Ricardo van Rhijn. Enkel de medische testen stonden de komst van de Nederlandse rechtsachter nog in de weg. Die legde Van Rhijn maandag en dinsdag met succes af.

Daardoor kan Club nu aankondigen dat de komst van Van Rhijn helemaal rond is. Club deelt meteen ook mee dat de 25-jarige, die Thomas Meunier moet doen vergeten, met het rugnummer 2 zal spelen. Dat behoorde vorig seizoen nog toe aan de Davy De fauw, die naar Zulte Waregem vertrok. Bekijk in het filmpje hieronder ook hoe Van Rhijn zijn medische testen aflegde.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws