Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Transfer Gedoz definitief van de baan

Italianen willen Gedoz huren

Collectief heeft Club Brugge er natuurlijk een boerenjaar opzitten, maar voor Felipe Gedoz was het niet zijn beste seizoen. De Braziliaanse flankaanvaller sukkelde met blessures en haalde ook toen hij fit was niet zijn niveau van zijn eerste jaar. Michel Preud’homme waarschuwde hem ook al dat hij meer voor zijn sport zal moeten leven.

Desondanks lokte Gedoz de voorbije weken wel interesse uit zijn thuisland. Vooral Atletico Mineiro toonde belangstelling, maar stootte in een eerste fase op een njet van Club. Het Nieuwsblad weet dat de Brazilianen daarna ook niet meer aandrongen.

Daardoor is de transfer ook definitief van de baan. Dinsdag ging de transfermarkt in Brazilië immers dicht. Als Gedoz nog wil terugkeren naar zijn bakermat, zal hij dus nog minstens tot januari moeten wachten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws