Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Speelt Club binnen enkele jaren tegen Ajax en PSV?

Scout over Club-speler Hij zou goed bij Ajax passen

Door de grootschalige hervorming van het Belgische profvoetbal zien de vaderlandse competities er volgend seizoen helemaal anders uit. Voor Club Brugge zal er echter weinig veranderen, maar mogelijk kan dat in de toekomst nog gaan gebeuren.

Edwin van der Sar, algemeen directeur van Ajax, onthulde in een gesprek met de Supportersvereniging Ajax immers dat er tussen de clubs en de UEFA momenteel onderhandeld wordt over het invoeren van grensoverschrijdende competities. En dat kan ook gevolgen hebben voor de Belgische competitie.

“Voor het seizoen 2017/2018 verandert er niets, maar ik weet dat er bijvoorbeeld gesprekken gaande zijn tussen België en Nederland”, vertelde interim-baas Theodore Theodoridis van de UEFA immers. Het zou dus goed kunnen dat Club binnen enkele jaren ook tegen Ajax en PSV zal spelen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws