Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Spaans sprekende Ryan stelt trots nieuwe shirt Valencia voor

Spaans sprekende Ryan stelt trots nieuwe shirt Valencia voor

Dinsdagavond vond in het concertgebouw van Brugge de spelers- en shirtvoorstelling van Club Brugge plaats. Woensdag was het de beurt aan Mathew Ryan en zijn Valencia. De Australische ex-doelman van Blauw-Zwart spreekt intussen al een aardig mondje Spaans.

“Ik vind dat de nieuwe truitjes tonen dat Valencia een club met passie is”, vertelt Ryan aan VCFPlay. “Ze zijn elegant en hopelijk brengen ze ook geluk. Persoonlijk ben ik het meest fan van het zwarte truitje. Voor de rest hoop ik dat de supporters onze nieuwe shirts zullen dragen en dat ze ons opnieuw zullen steunen. Voor mezelf hoop ik dat ik er zal staan dit seizoen. Ik schiet goed op met mijn ploegmaats en we maken veel plezier.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws