Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons verklaart perceptie rond provocatie: “Een eigen leven gaan leiden”

Simons hekelt gedrag Vanhaezebrouck Een eigen leven gaan leiden

Heel wat analisten hadden hem al ten dode opgeschreven, maar Timmy Simons bewees afgelopen seizoen dat hij ook op zijn 39ste nog uitstekend kan voetballen. En de Brugse kapitein is naar eigen zeggen ook helemaal klaar om komend voetbaljaar het beste van zichzelf te geven. Mét de nodige grinta uiteraard, of wat had je gedacht?

Simons was bij het binnenhalen van de veertiende landstitel de verpersoonlijking van de Blauw-Zwarte waarden. Zoals altijd ging de kapitein voorop in de strijd. “Of ik meer provoceer dan vroeger?”, zucht Simons. “Weet je waar die perceptie vandaan komt? Iemand uit het andere kamp heeft een ballonnetje opgelaten en dat begint een eigen leven te leiden…”

Daarmee doelt Simons volgens Het Laatste Nieuws op Gent-coach Vanhaezebrouck, die na de bekeruitschakeling van zijn team met de vinger wees naar de Brugse kapitein & co. Volgens hem bespeelde Club toen constant de scheidsrechter, iets wat je volgens hem bij zijn ploeg niet zag.

“Ik doe niets anders dan vroeger, hoor”, gaat Simons verder. “Ik kan je beelden tonen van mijn eerste periode bij Club en daar word je ook niet gelukkig van”, lacht het ouderdomsdeken. “Je doet gewoon alles om te winnen en leert situaties natuurlijk beter inschatten. Hoe je iemand uit zijn kot kan lokken, leer je met de jaren. En dat geldt voor iedereen, het maakt deel uit van het voetbal. Iedereen wil het beste voor zijn team en zal alles gebruiken. Ik ken trainers die nu langs de lijn staan die vroeger net hetzelfde hebben gedaan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws