Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons reageert na Supercup-winst: “Dat moeten we eerlijk toegeven”

Simons reageert na Supercup-winst Dat moeten we eerlijk toegeven

Club Brugge is uitstekend aan voetbalseizoen 2016-2017 begonnen. Blauw-Zwart kwam even voor rust op achterstand na een kopbaldoelpunt van Ivan Santini, maar zette de scheve situatie met zijn tienen recht in de tweede helft. De Brugse kapitein was na afloop dan ook dolgelukkig.

“Of ik hier nog steeds van kan genieten? Ja, ik ben nog steeds even blij. Zeker als je ziet op welke manier we vandaag winnen. Vorig jaar is het ons niet gelukt in de beker, maar nu wel en dat met 10 mensen”, vertelt Simons bij 2BE.

“Je wil natuurlijk elke wedstrijd winnen en zeker als er een prijs van afhangt”, gaat de middenvelder verder. “We moeten eerlijk toegeven dat er in deze match niet veel open kansen waren. Dat was langs beide kanten zo. Maar de momenten die er waren, hebben we gepakt. Volgens mij hebben we deze Supercup verdiend gewonnen”, besluit Simons.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws