Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sfeerbeelden van recordbrekende fandag Club Brugge

Sfeerbeelden van recordbrekende fandag Club Brugge

Op zondag 17 juli 2016 vond de jaarlijkse fandag van Club Brugge plaats. Net zoals de voorbije jaren kon het evenement op heel wat interesse rekenen. De eerste titel na elf jaar wachten en de stralende zon zorgden er zelfs voor dat er een record sneuvelde.

Maar liefst 24.000 supporters zakten vandaag af naar het Jan Breydelstadion, meteen goed voor een record! De hele dag stonden er tal van leuke activiteiten (rondleidingen, voetbaltoernooi, signeersessies,…) op het programma. De spelersvoorstelling was dé ideale apotheose van een heerlijke zondag.

Fandag Club Brugge

Fandag club brugge #clubbrugge #bluearmy #cxxv

Een foto die is geplaatst door Christophe De Muynck (@christophedemuynck) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws