Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Serieuze tegenvaller voor Brandon Mechele

Serieuze tegenvaller voor Brandon Mechele

Club Brugge bereidt zich momenteel in het Nederlandse Garderen voor op voetbalseizoen 2016-2017. Woensdag kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Brandon Mechele één van de zeven spelers is die momenteel in de Brugse ziekenboeg vertoeft. Intussen is de ernst van zijn blessure bekend.

Tijdens de met 1-2-gewonnen oefenmatch tegen Oudenaarde heeft Mechele een ernstige blessure opgelopen. De 23-jarige centrale verdediger scheurde de ligamenten van zijn enkel, waardoor hij volgens Het Nieuwsblad zo’n 6 weken aan de kant zal moeten staan.

Normaal gesproken komt de Champions League-groepsfase dus niet in het gedrang, aangezien die pas in september van start gaat. De vraag is echter of Mechele met de concurrentie van Bjorn Engels, Stefano Denswil en Benoît Poulain op speelminuten zal kunnen rekenen in de Champions League.

Afgelopen weken werd het Brugse jeugdproduct gelinkt aan Zulte Waregem. Essevee wil Mechele graag voor een jaar lenen van Blauw-Zwart, maar deze onverwachte kwetsuur maakt de onderhandelingen er vanzelfsprekend niet makkelijker op.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws