Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Schitterend nieuws voor Refaelov en Club Brugge

Dan toch goed nieuws voor Refaelov

Lior Refaelov was vorig seizoen opnieuw van vitaal belang voor Club Brugge, maar in volle titelstrijd moest Blauw-Zwart het wel zonder hem doen. De Israëliër was immers op de sukkel met een pubalgie, waardoor hij er in de beslissende wedstrijden niet bij kon zijn.

Even werd ook gevreesd dat Refaelov onder het mes zou moeten en daardoor maanden aan de kant zou staan, maar daar wordt bij Club op dit moment niet meer aan gedacht. Dat weet Het Laatste Nieuws. De blessure lijkt op natuurlijke wijze goed genezen te zijn en in de voorbereiding werkte Refaelov zowel tegen Olympiakos als tegen Roeselare zonder problemen 45 minuten af.

Tegen de eerste competitiematch zou hij klaar moeten zijn voor 90 minuten, tenzij hij in de komende week nog een spectaculaire terugval zou krijgen. Als Refaelov alsnog een operatie zou moeten ondergaan, zou hij tot november out zijn. De Champions League-campagne zou hij in dat geval ook grotendeels in rook zien opgaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws